KOLOŠVÁRSKÉ ZELÍ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ PLECKO / 




INGREDIENCE: 50 g sádla, 1 kg kysaného zelí, 10 0 g rýľe, 1 cibule, mletá sladká paprika, 500g vepřové plece, sůl, 200g vepřové uzené klobásy, 2 dl kysané smetany. POSTUP PŘÍPRAVY: Do poloviny dávky rozehřátého sádla vloľíme překrájené zelí a přebranou, propláchnutou a vařící vodou spařenou rýľi, podlijeme malým mnoľstvím vody a dusíme pod pokličkou. Ve zbylém sádle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, vmícháme papriku, po zpěnění mleté vepřové maso, sůl a dusíme pod pokličkou. Do nádoby z jenského skla vloľíme třetinu duąeného kysaného zelí, polovinu mletého masa a polovinu klobásy, pokrájené na kolečka. Pokropíme polovinou dávky kysané smetany. Potom opět vloľíme vrstvu kysaného zelí, zbylé mleté maso a klobásu a nakonec zbylou třetinu kysaného zelí. Vąe zalijeme zbytkem smetany, nádobu přikryjeme a dusíme asi 40 minut ve středně teplé troubě.

KOLOŠVÁRSKÉ ZELÍ. KOLOŠVÁRSKÉ ZELÍ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1336 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz